Dečak spasao bebu sigurne smrti
Printscreen
Dečak spasao bebu sigurne smrti

Printscreen

Dečak spasao bebu sigurne smrti, Foto: Printscreen

Video snimak dečaka koji spasava bebu iz ponora oduševio je svet. Snimak, koji je nastao negde u Rusiji, postavljen je pre pet dana na društvenoj mreži Fejsbuk i od tada ga je pogledalo više od 10 miliona ljudi.

Po svemu sudeći, odvijala se dramatična akcija spasavanja bebe, koja je, iz za sada nepoznatih razloga upala u cev!

Na snimku se vide spasioci i bageri koji panično kopaju, dok okolo narod u strahu posmatra šta se događa. U jednom momentu vatrogasci se okreću ka dečaku koji nema više od 12 godina i pitaju ga da li je spreman da ga spuste unutar cevi kako bi izvukao dete napolje.

 

Mališan bez oklevanja prihvata ovaj izazov i već sledećeg trenutka ga vatrogasci spuštaju u mračnu i usku cev. Nakon izvesnog vremena počeli su da vuku konopac, a iz cevi su izvukli dečaka koji je u naručju čvrsto držao malo dete.

Muškarac, koji je po svemu sudeći otac deteta, odmah je potrčao i zagrlio zbunjenu bebu koja nije znala šta ju je snašlo. Dok je otac plačući grlio bebu, maleni heroj se povukao u stranu i sramežljivo prihvatao čestitke od spasilaca, a potom i okupljenog naroda.

Komentari (3)

Buzdovan

24.05.2017 14:08

Ovi nisu Rusi i ne govore Ruski jezik. Oni govore Rumunski jezik, Moldavski dijalekt. Dakle predpostavljam da je ovo snomljeno u Moldaviji, a mozda i u Rumuniji na severo istoku.

koja

24.05.2017 20:18

Mali dečko veliki čovek. Svaka čast.

Kolporter

25.05.2017 09:04

Kakav god jezik da govori,ovog malog treba sve prve srtanice svetskih novina,u krupnom planu!