Brazilka prodaje nevinost
screenshoot/Daily mail

Kako je rekla, nada se da će dostići vrtoglavu cifru od 750.000 dolara iako je "vrlo stidljiva" i navodno nikada nije bila na ljubavnom sastanku.

Na ideju je došla slušajući o brojnim drugim devojkama koje su već uradile isto. Novac joj je potreban da otplati velike dugove, a želi da kupi i kuću za majku i sestru, i otplati studentski kredit.

Brazilka prodaje nevinost

screenshoot/Daily mail

Brazilka prodaje nevinost, Foto: screenshoot/Daily mail

 

Iako je potpuno uverena da je donela pravu odluku, Danijel je rekla za "Fimejl" da se oseća nervoznom i da ne zna kako će se sve odvijati.

 

Ipak, nije se libila da otkrije da su glavni razlozi zbog kojih se odlučila na ovaj korak ekonomski.

- Studiram i radim pola radnog vremena. Novac koji napravim ne pokriva troškove i cenu života u mojoj zemlji. Imam dugove koji samo rastu. Želim da uložim i u moju karijeru, da uloižim u svoj posao - objasnila je.

Od kada je u junu postavila svoj sajt, Danijel je dobila dve ozbiljne ponude, a najviša je bila na 220.000 funti. Ipak, nada se da će moći da dobije mnogo više, ali i da neće biti dogovora ako se ne bude osećala bezbednom.

- Razmišljala sam više meseci, mnogo sam istraživala, videćemo kako će proći. Na dan sastanka ću imati telohranitelja, preduzeću sve neophodne mere. Imam i osobu od poverenja kojoj ću povremeno da javljam da sam dobro i sa kim sam - rekla je.

Njena porodica ipak ne zna za aukciju, ali se poverila najboljoj drugarici. Ono za šta nije zabrinuta je kako bi se to odrazilo na njene buduće veze.

- Ionako ne moram da pričam o tome. Mogu da izmislim priču ili da samo kažem istinu i ako me ne voli, onda i nije momak za mene - objasnila je.