Otmica Kidnapovanje Otet čovek vezan Mučenje
Shutterstock
Otmica Kidnapovanje Otet čovek vezan Mučenje

Shutterstock

Otmica Kidnapovanje Otet čovek vezan Mučenje, Foto: Shutterstock

Majkl Devar iz Zapadnog Jorkšira preživeo je "ponižavajuće" i "sadističko" mučenje nakon što su ga dvojica muškaraca otela zato što im je navodno dugovao drogu.

Sahavat Husein i Andre Klark otišli su kod njega u januaru ove godine, tri dana nakon što im je u jednom prolazu predao više od kilogram kokaina. Optužili su ga za prevaru, jer je Huseinovoj sestri navodno iz kuće nestala droga u vrednosti od 300.000 funti.

- Bolje da propevaš, ili ću ga izvaditi napolje - rekli su mu dok su njegovoj trudnoj devojci držali nož na stomaku.

Zatim su naredili njegovom sinu, devojci i ocu da ostanu na spratu, a Devara su odveli u podrum i vezali za stolicu.

Tukli su ga čekićem po licu dok su ga satima ispitivali o drogi koja je nedostajala. Zatim su ga strpali u kola i odveli u Betli Kar, gde su nastavili da ga zlostavljaju.

Prema rečima žrtve, posle toga su ga bacili na pod i držali mu noge iznad glave "kao kad bebi menjate pelene". Posle toga su mu polili zadnjicu i polne organe vrelom vodom, a on je vrištao u agoniji.

Pročitajte još:

Zatim su ga naterali da se istušira kako bi "sprao krv i prestao da ostavlja tragove po stanu".

- Da bi se zabavili, otmičari su ga prisilili da igra i peva pesme Vitni Hjuston - rekao je Dan.

Za zlostavljanje su koristili i sekiru, bejzbol palicu, čekić i nož.

Dok su njega mučili, drugi muškarac je držao njegovu porodicu zatvorenu u kući cele noći. Posle toga je otišao, upozorivši ih da će ih držati na oku.

Napadači su mu slomili nosnu kost, vilične i kosti obraza, zadobio je hematome po licu i rukama, plikove i opekotine na nogama, zadnjici i genitalijama.

Husein i Klark proglašeni su krivim za tuču, otmicu, nanošenje teških telesnih povreda i držanje u zatočeništvu. Presuda treba da im bude izrečena danas.