Rusija
Foto: Alo/Tanjug

Kako je navedeno, 26 dronova je oboreno iznad Belgorodske oblasti, 10 iznad Brjanske oblasti, osam iznad Kurska, dva iznad Tule i po jedan iznad Smolenske, Rjazanske, Kaluške i Moskovske oblasti, prenosi RIA Novosti.

Dva civila su ubijena tokom noći u ruskoj pograničnoj oblasti Belgorod u napadu ukrajinske bespilotne letelice, saopštio je gubernator Vjačeslav Gladkov.

Prema njegovim rečima, dve osobe su poginule kada se zapalila privatna kuća u okrugu Grajvoronski nakon što su bespilotne letelice ispustile dve eksplozivne naprave.

Ukrajinski napad dronovima zaustavljen je u Smolenskoj oblasti, a usled pada delove letelice došlo je do požara na objektu energetskog kompleksa, izjavio je načelnik oblasti Vasilij Anohin.

On je precizirao da je oko dva sata ujutru, u Kardimovskom okrugu, došlo do pokušaja napada ukrajinskih bespilotnih letelica na objekat energetskog kompleksa i da se usled pada delova letelice zapalio kontejner sa gorivom.

Ranije u toku noći, usled eksplozije drona, oštećena je energetska infrastruktura u Malojaroslaveckom okrugu Kaluške oblasti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading