napad hrvatska
Foto: Alo/FOTO: PRINTSCREEN/SLOBODNA DALMACIJA

Dve osobe povređene su u jezivom obračunu koji se oko 19.30 časova dogodio na području Kaštela u Hrvatskoj, a navodno postoji i snimak napada.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, radi se o mogućem okršaju komšija, u kojem je jedna od žrtava upucana iz vatrenog oružja dok je druga žrtva najverovatnije brutalno izudarana sekirom. Policija je privela osumnjičenog za napad, a Slobodna Dalmacija javlja da je u pitanju muškarac star oko 50 godina.

Kako navode, jedna osoba ranjena je iz vatrenog oružja, dok je druga povređena dok je upucanom čoveku pokušavala da pruži pomoć. Tada ga je osumnjičeni, kako se sumnja, sekirom udario po glavi.

Slobodna Dalmacija navodi da poseduje potresan video snimak, na kojem se, kako navode, na samom početku vidi upucana osoba koja leži na podu. Do njega dolazi druga osoba koja pokušava da mu pruži pomoć.

"Krici odjekuju ulicom, a onda isti taj počinitelj osobu koja je pokušala da pomogne ranjenom na podu dobija sekiru u glavu. Nastaje prava makljaža, u sukob se potom uključuje više osoba. Čuju se jauci, zapomaganje", prepričava Slobodna Dalmacija snimak navodeći da ga zbog izrazite brutalnosti neće objaviti.

Prema navodima pojedinih medija, do napada je došlo zbog sukoba oko parkiranja.

Slobodna Dalmacija

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading