Donald Tramp
Foto: Profimedia/Profimedia

Bivši predsednik Sjedinjenih Država i najverovatniji kandidat republikanaca na ovogodišnjim predsedničkim izborima Donald Tramp ocenio je da je sinoćna dodela Oskara bila loš, politički korektan šou i postavio pitanje da li je ikada postojao gori domaćin od Džimija Kimela, američkog voditelja koji je vodio program.

 

 

"Njegovo otvaranje programa izgledalo je kao kada se prosečna osoba previše trudi da bude ono što nije i nikada ne može da bude. Otarasite se Kimela i zamenite ga još jednim jeftinim 'talentom' Ej-Bi-Sija Džordžom Slopanopulosom. Učinio bi da svi na sceni izgledaju veće, jače i glamuroznije", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp je takođe postavio pitanje „zašto jednostavno ne daju Oskare onima koji ih zaslužuju“, naglašavajući da bi se možda tako gledanost ceremonije „digla sa dna“. 

Kimel je odgovorio na Trampovu prozivku još u toku emitovanja programa.

Najpre je pročitao šta je komentar, a zatim se obratio publici. 

"Možete li da pogodite koji bivši predsednik je ovo napisao. Zahvalio bih se, predsedniče, što pratite prenos Oskara. Mada sam iznenađen. Zar nije, ipak, vreme da odete u zatvor", rekao je Kimel. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading