Katelen Češir
Foto: Alo/Facebook/Katelen Green

Britanka Katelen Češir (23) preminula je tri meseca nakon venčanja iz snova u Šropširu, gde je izgovorila “da” svom izabraniku Biliju Grinu (29).

Nesrećna žena bolovala je od limforetikuloma, koji se vratio po treći put. Nakon saznanja da joj nije ostalo mnogo vremena odlučila je da organizuje venčanje koje će svi pamtiti.

Svega nekoliko dana pošto je čula loše vesti od lekara, u novembru 2023, Katelen je pronašla idealno mesto za venčanje, prenosi BBC.

Ono što nije očekivala, jeste da će salu dobiti besplatno. Istovremeno, organizatori su kontaktirali 33 dobavljača koji su obezbedili venčanicu, tortu, rasvetu, mašinu za dim, fotografa i ketering - bez nadoknade.

Sve je proteklo onako kako je oduvek želela, a fotografije na kojima se vidi da nije skidala osmeh s lica to i dokazuju.

Objavom na Fejsbuku posebno se obratila svom dragom: “Od najboljeg prijatelja do dečka, od verenika do muža. Moj istinski i zauvek broj jedan”.

Ketelen je svima zahvalila na trudu da njeno venčanje učine prelepim.

“Svi su se potrudili da bude čudesno i ne možemo im dovoljno zahvaliti”, kazala je lokalnim medijima.

Organizatori su uzvratili emotivnom porukom: “Stvorili smo nešto što je svima nama ostvarilo snove i ostaće s nama zauvek. Od danas to postaje trajno sećanje”.

Početkom februara, Katelen se oglasila tokom akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i otkrila da lekari više ništa ne mogu da urade.

Poručila je da želi da prikupi novac za kliničko ispitivanje kako bi mogla duže da bude sa trogodišnjim sinom, ali je bolest bila jača.

Preminula je u subotu, 20. januara.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading