SVETLANA JE 3 GODINE SPAVALA PORED MRTVOG, MUMIFICIRANOG MUŽA Horor otkriven početkom februara
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Više od tri godine majka iz Rusije spavala je sa mumificiranim telom svog preminulog muža, otkrili su ruski istražitelji u zločinu koji je nedavno otkriven. Reč je o 50-godišnjoj Svetlani, koja je sa porodicom živela u selu Starosiverskaja kod Sankt Peterburga, a nakon otkrića poslata je u psihijatrijsku bolnicu.

Prema ruskom portalu 78.ru, došlo je do sukoba u porodici još u decembru 2020. Žena je tada vikala na muža, a on se u jednom trenutku ukočio i pao na pod. Majka od besa nije primetila da se nešto dešava sa njenim mužem, da bi jedno od četvoro dece posle četiri sata posumnjalo da sa ocem nešto nije u redu.

Iako se obratila majci, navode mediji, ona joj je odbrusila i zabranila joj da je ispituje o njemu, a ona je njegovo telo umotala u ćebe i odvukla u sobu. Iako je od tada prošlo tri godine, istražitelji su ceo slučaj otkrili početkom februara, kada je u kuću stigao socijalni radnik da proveri uslove u kojima deca žive jer je žena duže vreme bila pod nadzorom psihijatra i sumnjalo se da boluje od šizofrenije.

Kada je prolazio kroz kuću, pronašao je mumiju muškarca u ženinom krevetu, da bi se ispostavilo da je to verovatno preminuli suprug žene. Pored toga, u prostoriji su pronašli brojne predmete vezane za kult. Još nije poznato šta se desilo sa četvoro dece, a istraga je u toku.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading