NIJE VEROVAO SVOJIM OČIMA Hrvat snimio neverovatan prizor u vodi: Kada sam se približio shvatio sam da nije vepar, nego...
Printscreen

On je ovu neverovatnu situaciju on je uspeo da zabeleži telefonom.

"Sa kopna, odmah ispod novog graničnog prelaza na Bistrini s barkom sam krenuo da proverim školjke u moru prema Pelješcu. Kratko po isplovljavanju, u daljini sam uočio pokrete na morskoj površini. Prvo sam pomislio da nešto pluta, a kad sam se uverio da se to nešto kreće, zaključio sam da bi to mogla biti divlja svinja jer te životinje često preplivaju s kopna na Pelješac ili neki od Elafitskih ostrva. No, kako sam se približavao, shvatio sam da to nisu ni vepar niti šakal nego - medved!", ispričao je on za hrvatske medije.

"Inače, ni sam ne bih verovao šta sam i koga sam vidio! Teško bih poverovao i nekom drugom da mi je to pričao. Barkom sam se približio medu i uverio se kako je reč o odrasloj životinji. Meda se najverovatnije vraćao iz posete Pelješcu, ali je već bio preplivao skoro polovinu zaliva. No, verovatno uznemiren mojom blizinom, u jednom trenutku je odlučio da promeni smer plivanja pa je zastao i okrenuo se natrag prema Pelješcu! Doplivao je do obale, stresao vodu s krzna i nestao u šiblju ispod obalnog šumarka.", rekao je. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading