Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Snimci sa sigurnosnih kamera koje je objavila policija Dalasa u sredu pokazuju kako četiri osumnjičena, obučena u kapuljače i maske, pretrčavaju parking i uperuju oružje prema gomili ništa ne slutećih ljudi.

Brat Stefani Šarp, 51-godišnji Morland Smit, bio je tamo na doručku kada je ubijen u pucnjavi. I Džamarkus Irving (22) je takođe izgubio život.

- Ljudi su se sklanjali i bacali na pod. Oni koji su pucali nisu marili za to. Za mene je to još uvek nezamislivo. Kao sestra, bilo mi je izuzetno teško da sahranim starijeg brata - izjavila je Šarpova.

Četvorica osumnjičenih koji su napali trgovački centar nešto posle 9 sati ujutru, dva dana posle Božića, i dalje su u bekstvu mesec dana nakon napada.

Policija Dalasa je u sredu objavila snimke sa sigurnosnih kamera u nadi da će dobiti korisne informacije.

Trgovački centar je bio miran kada su naoružani napadači pristigli crvenim "nissan sentrom" na parking, dok su u pozadini dvojica muškaraca razgovarala.

Automobil se zaustavio, napadači su izleteli iz njega, a zatim su se čuli pucnji.

Šarpova, koja je bila na mestu događaja 27. decembra, rekla je lokalnim novinama da je i dalje preplavljena tugom dok vlasti tragaju za ubicama.

- Neko mora nešto znati. To su tuđi prijatelji, tuđa deca - izjavila je ona.

Policija Dalasa je ponudila nagradu od 5.000 dolara za bilo kakve informacije koje bi mogle dovesti do hapšenja osumnjičenih.

Ceo video snimak pucnjave možete pogledati OVDE!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading