"KUČKI KRVNIK KOJI JE KUČIMA KLAO DECU U KOLEVCI" Kuči odlični: Kreću u potpisivanje peticije o izmeštanju spomenika Mirku Petroviću!
Printscreen

Sa skupa je poručeno da će se boriti svim pravnim sredstvima za ostavrenje svog cilja jer je Mirko Petrović, “kučki krvnik koji je u Kučima klao decu u kolevci”.

Podsetili su da je DPS namjerno postavio taj spomenik kao osvetu Kučima koji su uvek bili protiv Mila Đukanovića i njegove mafijaške klike.

spomenik mirku petroviću

YouTube/ Radio Slobodna Evropa

 

 

Književnik Perivoje Popović kazao je da je postavljanje spomenika krvniku Kuča u centru Podgorice ustvari Treća pohara Kuča i da i stari i mladi treba da se udruže zajedno da se skupi što više potpisa za peticiju da se pitanje uklanjanja spomenika stavi na dnevni red neke sednice Skupštine opštine.

Momčilo Vuksanović je poručio da krvniku Kuča nije mesto na vratima Kuča i da se svim pravnim sredstvima treba izboriti za njegovo ukljanjanje sa te pozicije.

I Milisav Popović je naglasio da glas Kuča treba da se čuje i da je neophodno da se o zločinu Mirka Petrovića i njegove vojske mora javno govoriti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading