tiktok
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Moli je zajedno s ostalim članovima porodice uradila DNK test, nakon čega je saznača da je njena pokojna baka svoju tajnu ponela sa sobom u grob. Ispostavilo se da je njena baka ceo život lagala svoje potomke predstavljajući se kao siroče i jedino dete u porodici. I ne samo to. Njena baka je ceo život tvrdila da je engleskog porekla, a DNK test je pokazao da su njeni preci Afroamerikanci.

"Razumem da je, gledajući u mene, u to teško poverovati", kaže Moli koja izgleda kao tipčna Evropljanka - svetle puti i kose.

Ispostavilo se da je Milisent Von, odnosno njena baka, rođena pod imenom Mami Von 1927. godine (a ne 1933. godine, kako je tvrdila), kao jedno od petnaestoro dece u afroameričkoj porodici, u Virdžiniji. Prema rečima ove korisnice TikToka, baka je odlučila da pobegne od porodice i potpuno je izbrisala svoj identitet kako bi sebi i deci pružila šansu za bolji život. Morala je da promeni ime i celog života da krije da pripada drugoj rasi.

Nakon što su uradili test, njihovi podaci su se poklopili sa jednom porodicom iz Virdžinije, koju su potom kontaktirali i sa kojom su razmenili fotografije...

Ovaj video je do sada pregledalo 6,5 miliona ljudi, a mnogi su komentarisali da prosto ne mogu da veruju da je plavuša sa snimka zapravo po poreklu Afroamerikanka...

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
DNK

Komentari (0)

Loading