Diego Dellarovere
Foto: Alo/Facebook/Diego Dellarovere

Dijego Delarovere (43) iz Londona osumnjičen je da je seksualno napastvovao žensku osobu u iznajmljenom stanu 2021. godine.

Na sudu je kao dokaz priložen materijal, kao i snimak policijskog razgovora sa žrtvom, dok muškarac poriče optužbe sa silovanje i seksualni napad.

Dijego je po zanimanju grafički dizajner koji je iznajmio sobu na jednom od poznatih sajtova za rentiranje koji je žena koristila, prenosi Daily mail.

"Nameravala sam da ga prijavim na sajtu i da ostane na tome, ali onda sam shvatila da bi to mogao opet nekom da učini i da želim da mu ime bude ukaljano", rekla je žrtva.

Ona je odlučila da iznajmi jednu sobu u svom stanu i bilo joj je čudno što Dijego želi da je koristi, a i sam stanuje u Londonu. Prihvatila je rezervaciju i u znak dobrodošlice sipala mu vino kada je stigao. Tada je optuženi krenuo da je trlja po ramenima...

"Spomenuo mi je masažu, počeo da se približava, ubrzo me trljao po ramenima i ja sam mu rekla: 'Ne, hvala', ali on je nastavio da me dira po nogama i govori kako ima ulja za masažu", rekla je žena.

Nakon toga je postao agresivan i gurnuo joj ruku u gaćice, a ona je urlala da to ne želi, međutim, skinuo joj je pantalone i prisilio je na seksualni čin.

Pobegla je u svoju sobu, a muškarac joj je pisao da mu je žao i pitao je da li je ljuta.

"Na vrata sam gurnula nameštaj i uzela nož jer nisam znala na šta je spreman", rekla je.

Pre odlaska, Dijego joj je rekao da će joj ostaviti dobru recenziju, a nakon što je ona njemu ostavila neutralnu, on joj je poslao emotikon sa ljutitim licem i tvrdio da je došlo do nesporazuma.

Ubryo ju je blokirao, ali se brzo javio kada mu je zapretila da će ga tužiti. Suđenje će se nastaviti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading