miloš konatar
Foto: Printscreen/YouTube/ Televizija Nikšić

Kako je kazao za RTV Nikšić i emisiju „Kontakt“, premijer Milojko Spajić sa rekonstrukcijom ne ide samo ka DF-u, već i ka DPS-u.

,,Bliži smo parlamentarnim izborima, nego rekonstrukciji 44. Vlade. Ne smatram da će doći do rekonstrukcije koja se pominje u poslednje vreme. Pre ćemo opet na izbore. Mi za manje od 100 dana funkcionisanja ove Vlade i parlamentarne većine, možemo videti dosta pukotina, dosta različitih viđenja kako bi Crna Gora trebala da ide dalje. Vidimo i dosta nesnalaženja u funkcionisanju nove vlasti. Zbog svega toga mislim da ćemo u narednom periodu imati još nestabilniju političku situaciju“, smatra Konatar.

Rekonstrukcija je, kako ističe šef poslaničkog kluba URA, „igra štapa i šargarepe“ koju igra premijer Milojko Spajić.

,,Tu igru premijer pokušava da igra sa koalicionim partnerima. Dominantno DF. Međutim, ne samo sa njima već i određenim političkim subjektima iz opozicije. Konkretno mislim na Demokratsku partiju socijalista. Sa rekonstrukcijom, Spajić ide ne samo ka DF već i DPS. Ipak smatram da se rekonstrukcija neće desiti već da će građani Crne Gore u naredno godinu ići opet na parlamentarne izbore“, poručio je Konatar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading