BACILA ĆERKICU (6) I PSA SA ZGRADE Evo kako majka iz pakla pravda monstruozno ubistvo
Tanjug/Ap

Neimenovana žena (41) skočila je 8. januara u jutarnjim časovima sa devetog sprata zgrade u Raveni u Italiji zajedno sa ćerkom (6) i njihovim psom, a tragediji je prethodila objava na društvenoj mreži Fejsbuk koja potencijalno rasvetljava ovaj nesrećni događaj.

Majka je u dugačkoj objavi na njenom ličnom profilu opravdala svoj postupak objašnjavajući da je to uradila zato što je devojčicin deda, a njen otac, bio "nasilan i agresivan".

"Niko me ne čuva od njega, on me proganja", napisala je žena.

Žena je inače bila psihijatrijski bolesnik koja je lečena u Centru za mentalno zdravlje, a veoma često je na svom profilu govorila o zaverama koje je njena porodica "skovala protiv nje".

U dugačkom postu je objasnila da je nju, njenu ćerku i muža proganjao njen otac, međutim, često je pisala rečenice koje nisu bile povezane.

Navela je i da je njen muž bio uz njenog oca bez obzira na to što je "znao kakvo je nasilje trpela dok je bila neudata i u porodičnoj kući".

Žena je izašla na skele koje su bile postavljene zbog renoviranja zgrade, bacila je svoju ćerku i njenog psa, a zatim je pokušala samoubistvo.

Šestogodišnja devojčica i pas su stradali na licu mesta, dok je majka prevezena u bolnicu gde se trenutno nalazi u jako teškom stanju, prenosi Fanpage.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading