Brazil
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Navodi se da se par žalilo na grčeve u stomaku i prijavili da im je muka pre nego što su hitno prevezeni u bolnicu. Međutim, nažalost, preminuli su u roku od nekoliko sati jedan od drugog nakon misterioznog trovanja.

Istražitelji sa sedištem u Gojaniji, u državi Gojas, u početku su mislili da su majka i sin umrli od trovanja hranom. Ali u najnovijem razvoju događaja, gospođu Martozu su policajci uhapsili nakon što je optužena za neovlašteno držanje grickalica.

Martoza se na društvenim mrežama opisuje kao „psiholog, kognitivno-bihejvioralni terapeut, penzionisani advokat i majka“. Navodi se da je doručkovala sa žrtvama nakon što je 17. decembra kupila kolače u poslastičarnici Perdomo Doces. Prema pisanju lokalnih medija, ona se jedina nije razbolela. Nakon forenzičkih ispitivanja na hrani, nije otkrivena nikakva opasna bakterija.

Brazil

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

 

Takođe, u ovom trenutku nije bilo drugih žalbi na otrov od drugih kupaca u pekari. Na fotografijama u lokalnim medijima vidi se da je Martoza sa rukama vezanim na leđima privedena od strane policije 20. decembra. Dok je ulazila u policijsku stanicu, rekla je: „Ja sam nevina, nisam ja ovo uradila, momci, ništa nisam uradio". Službenici brazilskog državnog odeljenja za istragu ubistava nastavljaju da istražuju incident.

Brazil

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

Leonardova ćerka, doktorka Marija Paula Pereira Alves, opisala je stanje svog oca nakon što je pojela kolače. Ona je rekla da se „probudio, pojeo hranu kupljenu u poznatom i kredibilnom restoranu, ali mu je na kraju pozlilo“, izvještavaju brazilske novine Ektra Globo. Govoreći o njegovim simptomima, ona je dalje dodala: „Povraćao je bez prestanka, satima, tražio je medicinsku pomoć i, kada sam saznala za situaciju, već se desio niz komplikacija koje su dovele do njegove smrti. simptom i njegov poslednji dah, nije bilo ni 12 sati".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading