ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR NA PLANINI Ovaj trenutak će pamiti do kraja života (VIDEO)
Foto: Alo/RINA

 Dok je skijao niz padinu pored jezera Taho u Kaliforniji, naišao je na neverovatnu situaciju, ogroman medved je pretrčao stazu, samo nekoliko metara ispred njega. Incident se dogodio dok su se skijaši spuštali niz padinu, a Feng je bio zauzet snimanjem supruge koja je skijala nekoliko metara ispred njega.

U trenutku kada je bio usred pokušaja da se slika, medved je neočekivano projurio između njih. Feng je brzo reagovao i snimio ceo susret kamerom. Na snimku se jasno vidi kako medved prolazi pored skijaša, a Feng je posle incidenta primetio da je u pitanju mladunče. Dodao je da je kasnije video kako se medved ponovo pridružuje majci sa druge strane staze. „Pokušavao sam da snimim svoju ženu kako skija i gledao sam u mobilni telefon tako da nisam video da dolazi“, objasnio je Feng.

Video tog neobičnog susreta ubrzo je postao viralan, prikupivši hiljade pregleda i lajkova. Američki mediji ističu da se crni i mrki medvedi često mogu naći u okolini jezera Taho, ali su ovakve situacije veoma retke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading