Skandal pljunula radnika
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša generalna direktorka KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je čuvar ove zdravstvene ustanove.

Kako je portal “Pressmedia” objavio ranije, Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. decembra, napravila skandal kada je prišla radniku i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je da uđe na kapiju broj 4., kapiji koja je namenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora, prenosi Srpskainfo.

 

 

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, radnik obezbeđenja joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorka.

- Potom se odvezla do čuvara na kapiju koju nije mogla da prođe, dramatično izašla iz automobila, prišla čoveku i pljunula ga - prenose mediji iz BiH.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čoveku koji je samo radio svoj posao, prenosi Blic.

Nadležnima sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom, ranije je objavio portal “Presmedia”, piše Avaz.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading