TANJA I DIMITRIJE PRETUKLI BEBU JER IM JE SMETAO PLAČ Dečak se hrani preko sonde, a roditelji su dobili sramnu presudu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Oni su dečaka tukli jer im je smetao bebin plač, a povrede su bile toliko opasne da je dečak jedva uspeo da preživi.

"Svog sina Maksima koji je rođen u januaru 2020. godine, maltretirali su do jula iste godine. Optuženi otac je dete više puta udarao u stomak jer je plakalo", rekao je ranije tokom suđenja tužilac Voker Sučarski.

On je takođe dodao da je otac dečaka u julu 2020. godine udario po glavi tupim predmetom, zbog čega je mališan zadobio povredu mozga, prelom lobanje i krvarenje.

"Majka je nakon što je dete pretučeno po savetu prijateljice pozvala pomoć. Kada je lekar stigao dečak je mlitavo ležao na podu i povraćao je. Mislili su da će umreti", dodao je tužilac.

Dok je Tanja ove reči slušala vrlo ravnodušno, Dimitrije je sve vreme plakao.

Dečak je brzom intervencijom lekara uspeo da se spase, ali i dan danas hranu unosi veštačkim putem. Živi u hraniteljskoj porodici i još uvek nosi sondu. Polakok uči da jede, voli da igra fudbal i srećan je mali dečak.

Majku iz hraniteljske porodice vidi kao svoju majku i oseća se zaštićeno.

Dimitrije je osuđen na pet godina zatvora, dok je Tanja osuđena na dve godine uslovne kazne.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading