Vladimir Putin
Foto: AP/Konstantin Zavrazhin (POOL)

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin došao u svoj kabinet iako nisu povoljni vremenski uslovi.

Kako je naveo, Putin je stigao na posao pre nego što je sneg počeo neprekidno da veje i "pre nego što je krenuo kompletni kolaps".

Peskov je rekao da "Putinov put do posla nije bio težak kao što je to bio slučaj sa drugim Moskovljanima jutros".

 

 

"Zima dođe svake godine i sneg pada svake godine. Dakle, ništa neobično se nije dogodilo", rekao je Peskov.

On nije precizirao u koliko sati je Putin stigao u Kremlj, kao ni koja ruta je korišćena jer su to veoma poverljive informacije.

Putin je, naveo je Peskov, jutros obavešten o vremenskim nepogodama u ruskim regionima - na Krimu, u Sevastopolju, Krasnodarskoj teritoriji i na Dalekom istoku. Peskov je rekao da Putinov odlazak u južne ruske regione pogođene olujom još nije potreban.

"Ali znate da je predsednik uvek spreman“, dodao je Peskov.

Peskov je istakao i da ni njemu nije bilo lako da danas stigne do posla, ali je dodao da niko nije kasnio od radnika u Kremlju, te da su svi stigli na vreme.

Istovremeno, direktor Hidrometeorološkog centra Rusije Roman Vilfand je naglasio da ovakvih "nenormalnih snežnih padavina" u Moskvi nije bilo od 1977. godine.Podsetimo, nevreme na Krimu odnelo je najmanje jedan život, a na udaru uragana našao se Soči gde su brojni objekti poplavljeni.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading