dps
Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Nikšić

„Ovu gnjidu od ovoga Lekovića treba ugazit! Jer je ova vaška do pre tri godine bila samo vaška i ništa drugo! Ali vaškica mala koja sad misli da je bitna“, napisao je odbornik DPS-a na Tviteru.

On je komentarisao nezakonito sniman, privatni razgovor Šarkinovića i Lekovića, koji je objavljen na društvenim mrežama.

Janković, koji je i izvršni direktor barskog Sportskog rekreativnog centra, za Portal "RTCG" ističe da ne poznaje Lekovića i da mu nije bila namera da se on oseti ugroženo.

„Komentar je napisan u afektu, nije zlonameran, i brzo sam ga izbrisao. Lekoviću joj jednom upućujem izvinjenje“, kazao je odbornik, koji je pozvan na saslušanje po prijavi Lekovića.

Urednik i novinar "RTCG" odbio je izvinjenje Jankovića.

„Izvinjenje ne prihvatam jer nije iskreno. Kao što nije iskreno to da sam od vaške koju treba ugaziti postao ugledni novinar Javnog servisa“, poručio je Leković.

Po pisanju medija, Janković je pre dve godine vadio oružje u barskom kafiću. Tada je u razgovoru za Portal "Dan” potvrdio da je on pokazivao pištolj svom drugu, ali da se radi o „svadbarskom pištolju-replika“.

Lekovićev advokatski tim danas će, kako saznajemo, prijaviti Šarkinovića zbog nezakonitog snimanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading