SETIO SE DA IMA OCA Princ Hari pozvao kralja Čarlsa nakon sedam meseci ćutanja
Foto: AP/Foto AP

Stručnjaci koji se bave analizom odnosa u kraljevskoj porodici smatraju da je ovaj odnos trajno narušen, ali da tek neće biti povratka ili bilo kakvih izgleda za poboljšanje odnosa, nakon što izađe nova knjiga princa Harija, najavljena za novembar. 

Međutim, mediji u Britaniji javljaju da je princ Hari odustao od poboljšanja odnosa sa bratom, princom Vilijamom, ali da se još uvek trudi da koliko je moguće ostane u kontaktu sa ocem, kraljem Čarlsom. 

Princ Hari je kako mediji u Britaniji prenose, pre dva dana zvao oca da mu čestita 75. rođendan. U razgovoru je učestvovala i snaga britaskog kralja Megan Markl.

Razgovor je navodno bio srdačan i prijatan i ovo je prvi put da otac i sin razgovaraju od krunisanja koje je održano u aprilu. 

- Kralj je izuzetno zauzet ovih dana, ali voli svog sina i unuke i nikada ne bi odbio njihov poziv, posebno ne za svoj rođendan - rekao je izvor blizak porodici. 

Ipak, ono što zbunjuje mnoge je i što je nakon krunisanja, princ Hari nekoliko puta bio u Britaniji, ali se nije video sa ocem. 

- Još je dug put da se ispravi procep koji je nastao među njima, jer duboki su razdor napravile optužbe koje je princ Hari izneo na račun kraljevske porodice i to javno, na televiziji kao i kasnije u biografije "Spare" - rekao je izvor.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading