Turisti
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Par iz Škotske je boravio u jednom od zagrebačkih restorana, kada im je nakon ručka konobarica jednostavno donela kocku. Rečeno im je da ukoliko bace šest ništa ne plaćaju, a svaki sledeći broj je imao isto neku simboliku. Jedino im nije odgovarala jedinica, budući da bi u tom slučaju, morali da izmire celokupni račun.

"Kada smo trebali platiti račun, žena nam je ponudila da bacimo kocku", pojasni je Gregori kako su došli do besplatnog ručka.

Plaćanje uslovljeno bacanjem kockice

U prvi mah je pomislio da se radi o fori, govoreći o samim kockicama. Naime, šestica donosi besplatnu hranu, petica polovinu računa, četvorka je donosila besplatno piće, trojka besplatan desert, dvojka popust od 10%, a jedinica plaćanje celog računa.

Prilikom bacanja kocki, Gregori je rešio da oproba sreću preko svoje devojke Kloi, koja je bila srećne ruke i dobila je šesticu. Tada im je konobarica rekla da ne moraju da plate svoj račun.

"Sve vreme sam razmišljao u čemu je fora. Međutim, fore nije bilo", rekao je on u kameru dok su se vraćali kući iz restorana, dodajući na kraju kako njih dvoje nisu ser***e, te i da su im ostavili veliki bakšiš.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading