Nermin Sulejmanović
Foto: Alo/Društvene mreže

U ime porodice Nizame Hećimović, Riad Sendić, njihov blizak rođak, govorio je za "Dnevni avaz".

Razočarani radom istražnih organa, porodica čeka odgovore na brojna pitanja, između ostalog i na pitanje ko je monstrumu Nerminu Sulejmanoviću odao njenu lokaciju.

Otkrio nam je i da je porodica 18. oktobra obeležila 1. rođendan malene Lene.

- Mi kao porodica ćemo učiniti sve da joj pružimo maksimalnu ljubav i negu. 18. oktobra je bilo jako emotivno... - kazao je Sendić.

Dete je dobro, a Nizamina sestra je njen privremeni staratelj.

Sulejmanović (35) ubio je tri osobe i isto toliko ranio. Monstrum je ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio uživo na Instagramu.

Sulejmanović je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja u prenosu uživo. Svoju ćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, a zatim seo u automobil. Nešto kasnije se ponovo javio u drugom uključenju uživo na Instagramu.

- Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, Bog zna kako su mi samo naleteli - rekao je Sulejmanović.

Sulejmanović je ubio turske državljanine Ondera i njegovog sina Denisa Đengiza. Ranjeni su Džengizova žena Harisa, Nizamin brat Nedim Pamuković i policajac Husein Kotorić.

Sulejmanović nije hteo da se preda i ubio se pred policajcem.

Avaz

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading