ŽENA SE PORODILA, PA SKOČILA KROZ PROZOR  Horor u porodilištu, otkriveno zbog čega je porodilja izvršila samoubistvo
EPA

Žena, poreklom iz Turske, neposredno pre ovog surovog gesta bila je na sastanku sa socijalnom službom i policijom gde je potpisala da se odriče tek rođenog deteta. Kao razlog je navela to što je u lošim odnosima sa ocem devojčice.

Iz bolnice su istakli da je 34-godišnja žena imala mentalnih problema zbog kojih je bila na terapiji pre nego što je zatrudnela. Nakon što je saznala da je u drugom stanju, odustala je od terapije kako ne bi uzimanje lekova uticalo na razvoj ploda.

- Drugog. novembra, oko 21 sat, primili smo dojavu da je jedna osoba skočila sa 3. sprata bolnice Medgidija. Policajci su upućeni na lice mesta gde je identifikovana 34-godišnja žena. Urađena je reanimacija, ali je žena proglašena mrtvom - saopštili su iz bolnice.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading