Nikola Jorgić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen ATV

Dve i po godine njihove veze na daljinu svedoče da ljubav ne poznaje granice. Nažalost, spletom okolnosti danas više nisu zajedno, ali Nikola se trudi da njih dvoje nastave tamo gde su stali. Kako bi izrazio sve što oseća, stavio je svoj potpis na bilborde koji su svjetlo dana ugledali na nekoliko lokacija u Bijeljini.

Uradio je to, kaže, iz duše i srca. Na njima, pored njihove zajedničke fotografije, piše: „Ti si sunce mog neba“. Anastasija, volim te. Tvoj Nikola“.

„Veoma je lepa i prepoznatljiva i upečatljiva. I onda sam se odlučio na taj potez, kao što vidite, ovdje u Bijeljini gdje sam ja već ima par bilborda... nije to nekakav inat ili tako nešto, to je čisto od srca, da ona vidi. Sada je na njoj da li će to prihvatiti, da li će to potvrditi, da li će odgovoriti negativno, ali eto, sa moje strane, tako je bilo i biće.

Da li je ljubav prema devojci tako velika?

Pa znam da je sa moje strane, a znam i verujem da je i sa njene. Samo, možda ona ne može da nauči kako ja to prikazujem, možda hoće, ali ona ima svoje, ali verujem da je podjednako jaka sa svojim kao i sa mojim“, kaže nam Nikola.


Za takav gest svi imaju samo reči hvale. Bilbordi sa ljubavnom posvetom građanima Bijeljine izmamili su osmijehe i pozitivne reakcije.

„U svakom pogledu je lepo što se mladi vole i druže. Da li je lepo videti ovako nešto u našem gradu? Pa jeste, super je. Ovo je nešto najljepše što postoji u Bijeljini“.

To je stvarno lepo. Pokušao je. Svaka mu čast."

„Pa, današnja omladina je malo modernija i malo opuštenija. U naše vreme nije bilo tako. Ovde je bilo malo skriveno, ali sve se menja“, kažu građani.

Nikola se nada da će iz svega ovoga proizaći dobra, pozitivna priča i da će odgovor sa druge strane biti potvrdan i pozitivan, na obostrano zadovoljstvo. Do tada ima poruku za Anastasiju:

„Voleo bih da mi se ona lično javi. Da mi barem pošalješ poruku, kakav god da je odgovor. Bilo pozitivno, bilo negativno, a znam da sam dao sve što sam mogao i da ću uvek dati sve što sam mogao. I održao sam reč. Pa, voleo bih da me i ona pozove“.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading