Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Na mreži Iks objavljen je video na kom se vidi devojka koja se prišunjala autu na ulici na kom je stajao znak "4x4", držeći marker u ruci.

Odlučila je da svojim markerom ispravi tu nepravdu i napiše prefiks "8=" pored "4x4". I to je trenutak koji je izazvao lavinu komentara.

Možda je devojka mislila da će dodavanje broja 8 nadoknaditi tu očiglednu grešku u matematici, ali internet ne prašta i brzo je reagovao.

Komentari su počeli da se nižu, a neki su bili veoma kreativni. Jedan korisnik je napisao: "Ako 4x4 sada postane 8=4, da li to znači da su kamioni sada automobili?"

Drugi su se šalili na račun njenog matematičkog talenta, predlažući joj da se upusti u dublje analize, možda i da pokuša sa kvadratnim korenom od 4x4.

Devojka je brzo postala internet fenomen, a njen "matematički poduhvat" bio je predmet šale i sprdnje.

I dok se ona verovatno trudila da bude kreativna i originalna, očigledno nije provirila u osnovnu školu gde bi se setila da je 4x4 jednako 16, a ne 8.

Podsetimo, oznaka "4x4" na automobilu označava tip pogona na sva četiri točka. To znači da sva četiri točka vozila dobijaju snagu od motora, što omogućava bolju trakciju i mogućnost vožnje na različitim vrstama terena.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading