pozar
Foto: Printscreen/Printskrin

Dramatičnoj sceni prethodila je svađa dvoje supružnika, jer je ona odbila da proda stvari iz kuće kako bi njemu dala novac za drogu, prenose lokalni mediji.

Prema navodima supruge, početkom oktobra je saznala da je njen muž počeo da koristi narkotike. U petak je prvi put došlo do ozbiljne svađe među njima, a nakon što joj je pretio da će je baciti sa terase, žena je uzela decu i napustila stan.

Sutradan ju je suprug zvao da se izvinjava i molio je da se vrati sa decom, što je ona na kraju i učinila.

"Pogrešila sam što sam se vratila, ali nisam ni sanjala da ovako nešto može da se dogodi", tvrdi žena i dodaje da sa suprugom nikad ranije nije imala probleme, i da je sve krenulo nizbrdo kad je počeo da se drogira.

U subotu je opet došlo do svađe i pretnji, a žena tvrdi da je više od 20 puta zvala policiju da prijavi supruga.

"Zvala sam, plakala i molila ih da ga privedu jer je bio u krizi jer nije uzeo dozu", ispričala je žena, prenose rumunski mediji.

Nadležni kažu da su dva puta išli na intervenciju po pozivu, ali da nisu mogli da preduzmu mere jer muškarac nije iskazivao znake nasilja.

Navodno je prilikom drugog ispitivanja žena iskoristila trenutak da se zaključa sa decom u stanu i da supruga ne pusti unutra. On je potom, kako se sumnja, zapalio svoju patiku i ubacio je u stan kroz otvorena balkonska vrata.

"Poslao mi je fotografiju stana spolja i napisao: 'To je to! Rešio sam problem'", tvrdi žrtva.

Požar je počeo brzo da se širi i sve je bilo u plamenu u roku od nekoliko minuta. Više od 15 stanara je evakuisano iz zgrade, a neki su zatražili pomoć lekara jer su se nagutali dima.

Navodno je šteta na stanu supružnika totalna, a vatrogascima je trebalo oko pola sata da lokalizuju požar.

"Moje dete koje ima 15 godina bilo je samo u kući i pozvalo me uspaničeno da mi kaže da je izbio požar", rekla je jedna komšinica.

Nije poznato da li je muškarac priveden.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading