Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Aurora Animal Services saopštila je da je svinja Fred prvi put prijavljena da je opuštena u oblasti Tover Road i Colfak Avenue i da je svinja prešla oko 15 km tokom naredna četiri dana, čupajući travnjake i iskopavajući korenje usput.

Tim koji se sastojao od pet službenika za kontrolu životinja, tri zaposlena u parkovima i rekreaciji i dva člana javnosti konačno je uhvatio svinje podsmeh u blizini Istorijskog muzeja Aurora.

Augusta Allen iz Aurora Animal Services rekla je da je Fred izgledao zdrav i dobro negovan, ali se nijedan vlasnik nije javio da ga preuzme. Rekla je da poreklo svinje ostaje misterija.

Alen je opisao Freda za Denver Gazette kao „kao psa od 200 kila“.

"Bio je tako dobar dečko", rekao je Alen. „Ne mogu čak ni da izrazim koliko je bilo zabavno imati ga ovde.

Alen je rekao da će Fred sada imati novi stalni dom na farmi srednje škole Eads u jugoistočnom Koloradu.

Džastin Lenoks, nastavnik poljoprivrede i savetnik FFA u srednjoj školi Eds, rekao je da će učenici naučiti kako da se brinu o Fredu, a posao svinje u njegovom novom domu biće utvrđivanje koje su ženke svinje spremne za parenje.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading