prosidba
Foto: Printscreen/tik tok

Prosidbe na javnim mestima sve su popularnije. Međutim, koliko god se muškarci tada trudili da sve ispadne savršeno, postoji jedan problem sa ovakvim događajima koje niko ne voli da vidi a posebno da doživi - devojka koja kaže "ne".

Upravo tako nešto desilo se jednom zaljubljenom mladiću, koji je, odlučivši da svoju devojku zaprosi na javnom mestu, ostao ponižen. Sve se dogodilo nasred jednog trgovačkog centra u u filipinskom gradu Zamboangi, ali je uz pomoć interneta i snimljenog videa njegova neuspela ljubav postala viralna širom sveta.

"Osećam bol ovog brata, ne radite ovo u javnosti" stoji u opisu videa na kom se može videti kako je mladić odbijen od strane devojke.

 

@knnthando Ramdam ko yung pain ni kuya pero kaninong nanay ba to? 😭🤦‍♂️✌️#failedproposal #broken #proposalgonewrong #icecreameating #happyauntie😁xx🦋🥰 ♬ original sound - peanut - P

 

Naime, nakon što ju je pitao da li hoće da se uda za njega, devojka ga je rukom gurnula, te je prsten koji je nameravao da stavi na njenu ruku završio na podu. Buket koji je takođe pripremio za nju, a za koji je u jednom trenutku delovalo kao da ga uzima, devojka mu je hladno vratila, te je i on završio nazad u njegovim rukama.

"Na početku je bilo smešno, ali posle"

Nesrećnu situaciju je telefonom zabeležio slučajni prolaznik Kenneth Ando, koji je čekao prijatelja kada je primetio da se nekoliko metara ispred njega odvija ljubavna drama.

"Na početku mi je bilo smešno, ali mi je na kraju bilo nekako krivo što se tako završilo", rekao je Ando.

Šta se kasnije desilo sa junakom cele priče, ostalo je nejasno, ali verujemo da mu u budućnosti prosidbe na javnom mestu neće padati na pamet.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading