Venčanje
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Najtraženiji mladoženja u Italiji sada je platio račun od 7.000 funti (malo manje od milion dinara) koji je dugovao nakon što su on i njegova novopečena supruga pobegli a da nisu platili banket u ekskluzivnom restoranu morskih plodova koji je poslužio 80 njihovih gostiju.

Moreno Prioreti i Andrae Svenja pobegli su nakon venčanja prošlog avgusta u Ristorante La Rotonda, ekskluzivnom restoranu morskih plodova gde su uživali na banketu sa 80 gostiju.

Kada je vlasnik, Enzo Fabrici, otišao da naplati njihov račun, otkrio je na svoje užasavanje da je par ne samo napustio grad, već je pobegao iz zemlje - sa svojom porodicom - u Nemačku.

Ali u sredu je mladoženja navodno vratio novac koji je dugovao nakon što su ga progonili nemački i italijanski policajci.

Italijanske novine Korijere dela sera objavile su da je kontaktirao svog advokata i tvrdio da je spreman da sve plati, iako je osporio tačan iznos koji duguje.

Govoreći ekskluzivno za Dejli Mejl, Morenov advokat Antonio Čekani rekao je:

"Istina je uvek negde između, i mogu da vas uverim da je neplaćeni račun za polovinu iznosa koji kaže gospodin Fabrici".

"Rata za polovinu bilansa je plaćena u vreme venčanja, tako da ne razumemo odakle ova priča o nestalih 8.000 evra. Video sam beleške koje je pravio moj klijent i troškovi su bili 90 evra po glavi za 70 ljudi, što je iznosilo 6.300 evra."

"Onda je bilo 11 dece po 35 evra za još 385 evra, plus 650 evra za muziku, 400 evra za cveće i 400 evra kao napojnicu. Moj klijent je platio 3.285 evra, a ostalo je 4.850 evra koje je jutros platio, tako da je sve sređeno", kaže advokat.

"Kada me je pozvao ranije u toku nedelje nakon što su vesti izašle na videlo, bio je užasnut i insistirao je da je uplatio depozit i da će ostatak da podmiri kada se vrati iz Nemačke", zaključuje on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading