Golubovci
Foto: Printscreen/FOTO: CRNA GORA UPRAVA POLICIJE / SCREENSHOT

Njemu se  na teret stavlja krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a koje je izvršio na štetu službenika Uprave policije V.B.

„Službenik saobraćajne policije je danas oko 10.20 časova u Golubovcima, u mjestu Trešnjica, zaustavio vozilo kojim je upravljao L.K. i pristupio kontroli vozača koji je odbio da postupi po zahtjevu službenika policije i mimo odobrenja vozilo stavio u pogon, kojom prilikom je ostvario kontakt sa službenikom policije, a koji je tada zadobio povrede“, navode iz policije.

Kako je evidentan značajan broj krivičnih dela i prekršaja, koji su počinjeni na štetu policijskih službenika, ovim putem apeluju na građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbjednosti i stvaranju adekvatnog ambijenta za obavljanje policijskog posla, ali i upozoravaju da će svaki slučaj koji bude usmjeren i koji se bude odnosio na sprečavanje, napad i ometanje ili omalovažavanje službenika policije, u saradnji sa nadležnim pravosudnim organima, biti sankcionisan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading