NLO
Foto: Printscreen/Printscreen

Zapanjujuće slike otkrivaju "vanzemaljski brod" koji gleda Britance kako se sunčaju na plaži u Devonu, tvrdi lovac na NLO.

Džon Muner, istražitelj NLO sa punim radnim vremenom, uzimao je slobodan dan na plaži Eksmut kada je primetio nešto čudno. Rekao je: „Prošetao sam plažom, krenuo prema luci, i kada sam konačno stigao do kraja plaže, okrenuo sam se da pogledam unazad.

„Tada sam primetio nešto prilično neočekivano – slučajno sam video anomalan objekat iznad nekog drveća i nekoliko hotela. Brzo sam snimio fotografiju, uspešno snimivši anomalni objekat, neposredno pre nego što je nestao ili se sakrio iz vida.“

Džon nema nikakve sumnje u to šta je to bilo."

On je nastavio: "Ovo je prilično neverovatno i pokazuje koliko je ovaj vanzemaljski fenomen rasprostranjen u okolini Devona. Nisam primećivao NLO ovog dana i još uvek sam bio svedok i snimio pravu sfernu vanzemaljsku letelicu."

Čudno prisustvo koje lebdi iznad Ekmoutha može se videti na Džonovim fotografijama, snimljenim Nikon Coolpik L26 kamerom u utorak oko 18 časova.

Gospodin Muner, iz Nevton Abbot-a, misli da je letjelica posmatrala posetioce plaže kako uživaju u suncu. Rekao je: „Objekat je bio u obliku kugle i metalne prirode, a oko njega je bilo vidljivo polje.

„Nije postojao vid vidljivog pogona i gledao sam ga kako polako klizi kroz vazduh sve dok nije bio direktno iznad Oktagona, radnje u kojoj se prodaju grickalice i osvežavajuća pića. Imao sam osećaj da ova velika anomalna sfera posmatra ljude. na plaži ispod."

Ovo nije prvi Džonov susret van ovog sveta. U junu je snimio fotografije nečega što vreba čuvene Crvene strele RAF-a na Torbai Airshov-u - nazvao je to "sondom kojom ne kontroliše ljudi". Kasnije tog meseca, fotografisao je ono što je nazvao "vanzemaljski leteći tanjir" iznad ušća Teigna.

Rekao je: „Bez sumnje da su ovi zanati ili vanzemaljskog ili ekstradimenzionalnog porekla. Ovi zanati nisu ruski ili kineski, njima jasno upravljaju inteligentni organski entiteti. Oni očigledno nisu sa ove Zemlje, ali su zaista sa negde drugde."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
nlo

Komentari (0)

Loading