Medojević poručio Lajčaku: Ti si bednik i plaćenik crnogorske mafije i treba te uhapsiti
Foto: Printscreen ADRIA TV

„Miroslav Lajčak je odavno vrbovan od strane Đukanovicevog narko kartela i omogućio je logističku podršku u Slovačkoj. Svi viđeniji šefovi DPS narko kartela imali su pasoše, firme, štekove u Slovačkoj!!!“, naveo je Medojević.

Medojević se pita kakva je uloga Miroslava Lajčaka u širenju aktivnosti DPS narko kartela u Slovačkoj i da li su ubistva novinara u Slovačkoj povezana sa istraživanjem veza slovačkih vlasti sa, kako je naveo, DPS narko mafijom.

„Više godina sam upozoravao da je francuski obaveštajac Daržan bio zadužen za vrbovanje političara u Evropskom Parlamentu za interese Đukanovićevog narko kartela. Đukanovićev narko kartel je finansirao aktivnosti Daržana u Briselu koji je vrbovao Lajčaka, Lipku, Jelcina, Jakića , Tanoka… i čitavu garnituru korumpiranih Evropskih birokrata koji su za krvavi novac mafije zastupali njihove interese u Briselu!!!”.

Lider PZP-a je na kraju zaključio:

„Medo je sve u pravu!!! Vi ste bedni plaćenici CG mafije i treba vas sve pohapsiti. Od Lajčaka pa redom!! Bijedni plaćenici narko kartela!!”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading