NLO IZNAD SLOVENIJE? "Jarko svetlo sija prema nama"
Foto: Shutterstock

Kada je pilot bio iznad Slovenije, pred sobom je ugledao nekakva svetla, javlja taj portal, pa je kontaktirao kontrolu leta kako bi pitao da li se radi možda o vojnom avionu.

Radi se, pišu, o letelici TUI Ervejsa koja je u subotu u 15.45 poletela iz luke Ist Midlands u Velikoj Britaniji, a na grčko ostrvo Rodos sleteo je u 21.12.

Tokom leta iznad Slovenije pilot je kontaktirao kontrolora, a razgovor je tekao ovako:

Kontrolor: Recite šta želite.

Pilot: Imam pomalo čudno pitanje, ali ima li vojnih aviona koji lete u smeru kazaljke na satu jedan do dva, na udaljenosti od oko 40 ili 50 milja.

Kontrolor: 40 milja, pokazivač na jedan?

Pilot: Da. Možda (signal se na kratko prekida).

Kontrolor: Zapravo, nema izveštaja o vojnom saobraćaju.

Pilot: U redu. Jarko svetlo, upravo sada, sija prema nama. Neposredno pre nego što sam vas kontaktirao, svetlelo je prema nama, zatim je nestalo i počelo da treperi. Zatim je poskočilo na nebu i ponovno počelo neprestano da svetli.

Neobičan razgovor između pilota i kontrolora usledio je samo mesec dana nakon što je američka vlada objavila svoj zloglasni izveštaj o „neidentifikovanim nebeskim pojavama”.

U izveštaju, vlada ili obaveštajne agencije nisu ponudile stvarni odgovor na to šta se zaista krije iza više od 140 neobičnih nebeskih pojava koje su zabeležene u poslednje dve decenije. Nema nikakvih dokaza da iza njih stoji tajna napredna tehnologija zemalja poput Kine i Rusije, ili možda čak i vanzemaljskih bića, ali, s druge strane, sve to se ne može isključiti, napisali su autori izveštaja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading