dritan abazović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Abazović je novinarima u Podgorici nakon panela „Civilizacija“ rekao i da ne može da deli sa medijima da li eventualno ima novih informacija o mestima gde se nalaze navodni šef kavačkog klana Radoje Zvicer i odbegli policajac Ljubo Milović.

Premijer je naveo i da njegov komšija iz Ulcinja, advokat Zoran Piperović podnosi stalno krivične prijave protiv njega, te da on to radi da bi zaradio honorar od svojih vlastodavaca, a to je ekipa iz „Bemaksa“.

„Kad je reč o Veselinu Veljoviću, on je jedan od ljudi koji su pri vrhu te piramide, ne na samom vrhu ali pri vrhu i ja pozdravljam akciju SDT-a i Uprave policije koja se odnosi na njega“, kazao je Abazović, prenose Vijesti.

Naveo je da je ovo već sada „malo konkretizacija kada je u pitanju demistifikovanje šverca cigareta“.

„Ovo do sada što je bilo ne potcenjujem, ali sada je već to počelo da ide u tom pravcu. Međutim, ni on nije na vrhu, tako da bih volio i afirmišem da se nastavi u tom pravcu. Naravno, da treba vremena i mislim da je to jako važan istorijski proces koji je počeo“, kazao je Abazović.

Istakao je da je Veljović dio, glavna karika ili među glavnim karikama „mojkovačkog klana“, sada da vidimo da li će se poći na „grandovce“.

„Informacije gde su Zvicer i Milović ne mogu da delim sa medijima“, kazao je Abazović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading