KADIROV NEMILOSRDAN PREMA BAJDENU Šta ako kauboj zamisli da je na rodeu i da mora da drži bika? (VIDEO)
Foto: Ilustracija

- Sa takvim prijateljima i podređenima, Bajden ne mora da želi neprijatelje. Pa, zašto vi radnici Bele kuće ne možete da pomognete svom predsedniku? Ako vidite da Bajden po drugi put pozdravlja duhove ili pokušava da se rukuje sa vazduhom, stavite nekog humanoidnog robota kiborga ili dresiranog majmuna - orangutana ili šimpanzu - unutra. Da bi publika pomislila da je to upravo ono što je zamišljeno. Ili stavite veliku fotografiju Zelenskog u punoj dužini. Ili dovedite živog Zelenskog i stavite ga pored podijuma. Ne brinite za Zelenskog, on neće napustiti ovo mesto zbog radosti kontakta sa američkom demokratijom.

 

 

Postoji mnogo opcija. A snimci predsednika koji trese bar nešto opipljivo izgledaće mnogo manje smešno od Bajdena koji po drugi put pozdravlja vazduh. On je taj koji sada samo pruža ruku, ali šta će biti ako poželi prijateljske zagrljaje? Šta ako kauboj zamisli da je na rodeu i da mora da drži bika?

Ako sebe nazivate administrativnim osobljem, onda treba da mu pomognete, a ne da sedite i ravnodušno gledate kako šef države pati od sindroma demencije. Mada već imam osećaj da aparat Bele kuće namerno izlaže predsednika u tako nelaskavom svetlu. Ovakve gluposti se dešavaju prečesto - napisao je Kadirov.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
pravda

26.04.2022 13:24

svaka cast kadirovu sretno do pobede niko mu bolje nije rekao nego vi