"GAJILA SAM JE BRAŠNOM I ŠEĆEROM" Horor u Albaniji, majka silovala ćerku, baba rekla komšiji da su je napali psi!
EPA

U njenu odbranu stala je baka, koja tvrdi da to nije istina.

Mera koja je sprovedena u zatvoru iznervirala je i odbranu. Njen advokat je to nazvao neprimerenom merom zbog činjenice da je optužena podnela forenzički izveštaj, koji dokazuje suprotno, odnosno da je 25-godišnjakinju silovala majka!

Kako je rekao, nerazumno je da su i tužilaštvo i sud odbili da ovaj izveštaj uzmu kao dokaz, i ukazuju na znake nasilja na njenom vratu koji se vide i golim okom.

Iz svedočenja bake, njena majka pati od mentalnih problema. Takođe se saznaje da ona nije htela da ocinkari majku pred policijom. U međuvremenu, majka je 25-godišnjakinju prijavila policiji.

Baka Remilda je rekla da je njena unuka nevina. Sama je odgojila Ildu, kako je kratko naziva, nakon što ju je majka ostavila i pobegla u Francusku gde je živela skoro 20 godina. Vratila se pre dve godine, a zatim je pokazala mentalne probleme.

"Devojčica je bila unutra dok sam ja bila u bašti. Unuka je želela da skloni majku sa puta, ali ova je ležala na širokoj kapiji. Pozvali smo komšiju da nam pomogne, a moja ćerka se pretvarala da su je napali psi. Silovala ju je. Moja ćerka ima problema. Ildu nisam rodila ali sam je odgojila brašnom i šećerom. Znam šta sam pretrpela. Ne želim da moja unuka ostane u zatvoru, šteta od Boga", rekla je starija žena kroz suze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading