Milorad Dodik
Alo!/Vladimir Marković
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Vladimir Marković

I na večerašnjem, dugo najavljivanom, skupu grupe "Pravda za Davida" koja protestuje u Banjaluci, na koji je najavaljen dolazak i velikog broja ekstremnih navijača, bivših boraca tzv. Armije BiH, članova nevladiniih organizacija, grupe žestokih momaka i prestupnika sa debelim kriminalnim dosijeima, svi iz Federacije, biće i grupa zločinaca, veterana Armije BiH koji su se istakli zločinima nad nedužnim srpskim civilnim stanovništvom, a koju predvodi Samir Cela Sadiković iz Bugojna, o kome je već mnogo puta pisano.

Pročitajte još:

 

Ta grupa je svakodnevno na protestima a slogan im je "Do konačne pobede". U ovoj grupi zločinaca-snajperista i mitraljezaca nalazi se pored Sadikovića i Fahrudin Mehinović, Edo Barjaktarević, Ramiz Hrnje Hrnjić koji na svom Fejsbuk profilu drži posmrtnicu predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku od 2016. godine.

 

Među ovim zločincima je i Hamza Krkalić, kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBiH ispred koalicije Demokratska fronta (Željka Komšića) i Građanski savez. Željko Komšić im je dao puno podršku za proteste u Banja Luci i rekao im "Idite do kraja".

Ova grupa bivših boraca-zločinaca takozvane Armije BiH, svoje utočište je već duže vremena našla na protestima grupe "Pravda za Davida".

Koja im je uloga može se samo pretpostaviti, s obzirom na informacije da su u Banja Luku poslani po preporuci direktora Obaveštajno bezbednosne agencije BiH Osmana Mehmedagića Osmice, bivšeg telohranitelja Alije Izetbegovića i uz političku podršku kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića,nosioca ratnog odlikovanjaza Zlatni ljiljan.

I Komšić i Osmica debelo su umešani u pokušaj pravljenja haosa u Banjaluci i destabilizaciju Republike Srpske pred prestojeće izbore.

Komentari (6)

Goran

05.10.2018 12:01

Pa ako se zna sve to u čemu he problem da se spreče u dolasku u BL.

Vaha

05.10.2018 17:19

@Goran - u pravu si Gorane, cijela poenta je u toe sto to nema nikakvog smisla i naravno sve se to može preduprijediti i zabraniti ako je sve to istina... poslije nedelje tj. sedmog oktobra jasno će biti da je to obična izmišljotina bez obzira ko dobio ili izgubio izbore

Marko

05.10.2018 12:22

Sramota sta rade ako je istina.

LUPUS

06.10.2018 09:10

@Marko - HOĆE BULJAVI DA BUDE DOŽIVOTNI PREDSEDNIK. E NE MOŽE.

Seka

05.10.2018 14:40

Pa eto neka probaju da vidimo sta ce uraditi! Sve im srpsko smeta pocrkali svi da Bogda!

Romi

05.10.2018 15:11

Eto prilike da veceras ti zlocinci budu ugosceni u zatvorskim celijama srpske republike.Mogu dosta propjevati o svojim zlocinima.