Policija
Tanjug/ Damir Sencar
Policija

Tanjug/ Damir Sencar

Policija, Foto: Tanjug/ Damir Sencar

 

* Velika porodična svađa u Bosni pretvorila se u krvavi obračun

* Zet i tast napali su jedan drugog 

* Adnan Tahirović je pokušao da ubije Ibru i nevenčanu suprugu Alemu Bostandžiju, a Ibra je hteo da ubije Adnana

U Kantonalnom sudu u Sarajevu određen je jednomesečni pritvor Adnanu Tahiroviću koji se tereti za pokušaj ubistva nevenčane supruge Aleme Bostandžije i njenog oca Ibre. Jednomesečni pritvor određen je i Ibri Bostandžiji za pokušaj ubistva Adnana Tahirovića.

Pročitajte još:

Po pisanju Avaza, pištolj nije pronađen, a iz Tahirovićeve vilice, koja je napukla na četiri dela, izvađen je metak. Iako otežano komunicira, ipak je u prisustvu branioca izdržao ročište na klinici.

Napao radnike i pretio da će ih pobiti!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 13.11.2019. 11:25 Užas! Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida U Centru za socijalni rad Banjaluka jutros je sprečena tragedija, saznaje Srpskainfo. Isključivo zahvaljujući prisebnosti socijalnih radnika i zaposlenih u CSR nasilnik je savladan i sprečene su neželjene posledice. Izvor iz Policijske uprave Banjaluka izjavio je da je Đ.D.

Ibro Bostandžija smešten je na Abdominalnoj klinici, jer mu je Tahirović nožem naneo dve ubodne rane. Bostandžija je operisan i nije u životnoj opasnosti, jer mu nisu povređeni vitalni organi. Lekari su rekli da bi obojica već naredne sedmice mogla biti prebačena u pritvorsku jedinicu KPZ-a Sarajevo.

Pročitajte još:

Alema Bostandžija, koju je Tahirović takođe ranio, još ima bolove i, kako je rekla, rana joj sporo zarasta.

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću