sahrana, šok, plač, tuga
Shutterstock
sahrana, šok, plač, tuga

Shutterstock

Umesto pokojnika da isprate dostojanstveno, jetrve se pobile kod kovčega, Foto: Shutterstock

Tatjana (43) iz Križevca moraće da plati novčanu kaznu u visini od 100 evra, jer je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnula na bivšu jetrvu tokom sahrane svog bivšeg muža koji je počinio samoubistvo. Neobičan sukob dogodio se u septembru prošle godine, a čitav kraj i dan danas priča o svađi Tatjane i Ankice.

Tatjana je došla da oda počast pokojnom bivšem suprugu, kada se u jednom trenutku pojavila njena bivša jetrva Ankica u pratnji supruga i dece. Tatjana je, kako i piše u sudskoj presudi, tada skočila i povikala: "Ku*vo, ku*vetino! Uzela si mi muža!", a potom ju je i udarila!

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame Ankica je završila u Hitnoj, gde su joj i konstatovane povrede.

Ali, to nije bilo jedino što je ratoborna Tatjana, očito ne mareći za sahranu, tog dana učinila. Nakon što je pokojnikov kovčen spušten u grob, a sveštenik pozvao prisutne da bace malo zemlje ako žele, Tatjana je uzela poveći grumen i njim gađala Ankičinu majku!

"Video sam to svojim očima. Moja deca su počela da plaču, pa sam ih odveo u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi", svedočio je na ročištu Ankičin suprug.

Ankica je naglasila kako ona i njena porodica s Tatjanom i njenima već dugo nisu u dobrim odnosima. Ona je istakla da se godinama nisu ni videli jer Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

"Kad je počela sahrana, najpre me je napala Tatjanina majka tvrdeći da sam baš ja kriva za pokojnikovu smrt. Onda je, dok je sveštenik molio za dušu pokojnika, Tatjana počela da me vređa govoreći mi da sam ku*vetina i da sam joj uzela muža. Kad je pogreb završio, odjednom me je snažno udarila u desno rame pa sam morala u bolnicu", ispričala je Ankica na suđenju.

Optužena Tatjana se nije pojavila na sudu, pa joj je izrečena novčana kazna u odsustvu.

Komentari (1)

Dragana

04.07.2018 17:55

Pokojnik izvršio samoubistvo, a sveštenik došao na sahranu?? Puno nelogičnosti. Očito da je ovo izmišljena priča...