Saobraćajka u kojoj je poginula devojčica
Printscreen: VIDEO Večernji list
Saobraćajka u kojoj je poginula devojčica

Printscreen: VIDEO Večernji list

Saobraćajka u kojoj je poginula devojčica, Foto: Printscreen: VIDEO Večernji list

Preminula je Sanela Prispilović, majka čiji je dvogodišnja ćerkica u oktobru 2016. poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Cvetkovcu kod Koprivnice. Nesreća je potresla celu Hrvatsku, a brojni ljudi su priskočili u pomoć toj porodici, prenosi Podravski.hr.

Sanela je umrla nakon duge i teške bolesti od koje nije mogla da se izleči. Da tragedija bude veća, njen suprug Željko (42), koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, već je mesecima u domu za starije i nemoćne u okolini Koprivnice. Tamo je smešten zbog lošeg psihičkog i fizičkog stanja nakon pogibije kćeri.

Njihov osmogodišnji sin, dečak koji je kobnog jutra čudom preživeo nesreću, već duže živi kod bake i dede u Lošinju. Nakon nesreće otac je mesecima bio u bolnici, a nakon povratka kući se s velikom tugom, te Sanelinom uzanpredovalom bolešću nije mogao nositi. Za pogibiju ćerke rekli su mu tek osam meseci nakon nesreće.

Podsetimo, na Željka i njegovu ćerku koju je nosio u naručju, naletela je automobilom neoprezna, tada 21-godišnja devojka. Kasnije je pravosnažno osuđena na godinu dana zatvora koji joj je zamenjen radom za opšte dobro.

Komentari (2)

Nekooo

20.07.2018 10:12

Da li se neko igra sa našim životima, kad sede u auto-kao da si uzeo pušku, pištolj, bombu...Godinu dana kazne za ubistvo deteta i uništenje cele porodice?

keja

20.07.2018 12:15

Njihova kćerkica Ema je sahranjena uz grob mojih roditelja, velika žalost...