Silovanje Vračar mesto zločina
Alo!/Masanori Jošida
nasilje porodično nasilje tuča zlostavljanje

Shutterstock

Nakon sto mu je napala majku devojka dobila batine, Foto: Shutterstock

Meštani Podravine su u šoku nakon što je jedna starica izvršila samoubistvo nakon što ju je snajka ošamarila! 

PROČITAJTE JOŠ:

Svekrva stara 70 godina, koju je napala mlađana snaja (20), dva dana nakon porodičnog nasilja u kojoj su učestvovali svi članovi njene porodice obesila se na porodičnom imanju.

Kako prenose hrvatski mediji, kako je starica imala određenih psihičkih problema, policija se tom tragedijom nije kazneno bavila, zaključili su da je reč o samoubistvu, ali su se bavili sukobom koji je prethodio suicidu.

Naime, svekrva je imala poteškoće sa svakom devojkom s kojom je njez sin (41) bio u vezi i doveo je kući.

Devojka je trpela razne neprijatnosti i u nedelju je jednostavno pukla. Sukobila se sa svekrvom, ošamarila je i vređala pogrdnim rečima. Da situacija bude gora, devojka je u naručju držala svoje maleno dete.

U sukob se uključio njen dečko, koji se, gledajući kako mu udara majku, zaleteo na devojku i ošamario je. Pritom joj je vikao: “Glupa si, retardirana, spakovaću te i dete ostaje kod mene”.

Nažalost, to nije bilo sve. Devojku koja je ustala protiv maltretiranja u porodici napao je i svekar (72). Pred unukom je vikao na nju: “Mrš, đu*re smrdljivo”.

Intervenisala je policija, a dva dana kasnije starica je počinila samoubistvo. Tokom saslušanja 41-godišnjak je priznao krivicu i rekao sudiji da se posvađao s devojkom zbog majke.

– Nijedna joj snaja nije odgovarala – požalio se on sudiji i rekao kako se zapravo ne seća da li je zaista udario devojku i da su sada u dobrim odnosima te da se kod kuće svi slažu.

Njegov otac je na sudu rekao da se ničeg ne seća. Protagoniste tužne priče sudija je proglasila krivim i osuđeni su na uslovne kazne.