Pucnjava Uviđaj Mesto zločina
Profimedia
Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija

E-stock/Miloš Rafailović

Ilustracija, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U Vrsima kod Zadra čula se pucnjava danas oko 17 sati nakon čega su pronađena tela muškarca i žene sa povredama iz vatrenog oružja, kao i samo oružje.

- Prema dostupnim informacijama sumnja se na ubistvo i samoubistvo članova porodice obitelji i nema saznanja da je i treća osoba učestvovala u događaju. Na mestu događaja policajci i nadležni sprovode uviđaj kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja - istakli su iz zadarske policije.

Prema nezvaničnim informacijama otac je ubio ćerku.

U Vrsima u kući gde se dogodila tragedija čuju se krici članova porodice.

- Marijan je u poslednje vreme smršao i imao je zdravstvenih problema. Opet ne takvih da bi to uticalo na nju. Pa donedavno je tražio da Luciji kupi automobil. Ona je danas odradila smenu u prodavnici i došla je kući oko 14 sati, a oko 16 sati se to dogodilo. I on i ona su bili dobri ljudi. Čuli smo da je po drugu kćer došla hitna, a i da su i majka i baka bili u kući kad se dogodila tragedija. Nisu se slagali često, ali ovo... pa kako je to moguće - zapitala se kroz suze rođaka.

Komšije nerado pričaju o tragediji koja je rezultirala ubistvom 29-godišnjakinje i potom samoubistvom njenog 56-godišnjeg oca.

- Užasno je to što se dogodilo. Samo su se odjednom začuli pucnji. Otac je bio pomorac. Nedavno su izgradili i neke apartmane i nisu imali finansijskih problema. Teško je znati sto se dogodilo između njih, ali iako su znali da se posvađaju ko bi mogao da pretpostavi da je moglo da dođe do ovoga. I mi smo čuli da je otac ubio kćer. Neki pričaju da su u to vreme majka i druga kćer spavali i kući, a neki da nije bilo nikoga i da je komšija našao tela nakon što je ušao nakon pucnjave - rekli su u Vrsima.

Komšije koje su želele da ostanu anonimne su rekle da je ubijena devojka radila kao prodavačica.

- Svađali se jesu, ali da će ovako završiti niko ne bi mogao da pretpostavi. Navodno je ćerku ubio u kuhinji iz pištolja, a onda izašao na terasu i presudio sebi - kazali su komšije.

Komentari (3)

TANJA

17.06.2018 23:53

Strasna tragedija.Sto ne ubi samo sebe.Sa kojim pravom da drugom oduzme zivot.

milanka

18.06.2018 07:34

@TANJA - Mozda se desilo slucajno,a kada je video sta je uradio ,ubio sebe..?

tanja

18.06.2018 07:46

@TANJA - Da treba prvo ubiti sebe . I ja se pitam sa kojim pravom odizimati zivot drugima a sebe postedeti .