Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Mladić sa šireg područja Đurđevca, u Hrvatskoj, kažnjen je s 3.000 kuna (oko 400 evra) jer je u februaru ove godine pretukao majku i oca.

On je u noći između 11. na 12. februar mrtav pijan hteo da ode automobilom, ali roditelji nisu hteli da mu daju ključeve.

On je tada oca udario nogom u glavu, a majku jako gurnuo pa se nabila u okvir vrata. Kako se nije smirivao, već je nastavio da uništava unutrašnjost kuće - leteli su stolovi, ormari, ladice, televizor, staklo ulaznih vrata kuće i kuhinje, čaše, flaše, hrana, tanjiri, šoljice, odeća, obuća - morali su da pozovu policiju.

Mladiću je izmereno 2,32 promila alkohola u krvi i on je prevezen u policijsku stanicu.

Roditelji i sestra nisu hteli da svedoče protiv njega pa je zaradio novčanu kaznu, a policijsku prijavu za uništen inventar u hodniku, spavaćoj sobi, kuhinji i trpezariji sudija je odbila.

 

 

Komentari (5)

Čika Jova

26.07.2018 11:34

Dobar neki zakon. Skupiš lovu, prebiješ matore, platiš zakonito, i to je to.

TANJA

26.07.2018 12:57

@Čika Jova - ALI,PAZITE.PISE DA ONI NISU HTELI DA SVEDOCE PROTIV NJEGA.POSLE NASILJA SU MU OPROSTILI I ODUSTALI OD DALJEG GONJENJA.ZNACI U ISHODU OVE SITUACIJE IMA I NJIHOVE KRIVICE.STO JE PROSAO SAMO SA NOVCANOM KAZNOM.

TANJA

26.07.2018 12:10

DETE KOJE VRSI NASILJE NAD RODITELJIMA TREBA IZBACITI IZ KUCE.DA SE SAMO SNALAZI U ZIVOTU.ZARADI SEBI KROV NAD GLAVOM.A NE U DOMU RODITELJA MALTRETIRA IH.JOS AKO JE ALKOHOLICAR MORA NA LECENJE.U CEMU RODITELJI TREBA DA MU PRUZE PODRSKU.KAZNE ZA NASILJE NAD RODITELJIMA TREBA DA BUDU 5 PUTA STROZIJE.POSTOVANJE MORA DA POSTOJI.AKO RODITELJI NISU DOBRI DETE NEK ODE OD NJIH.ALI NIUKOM SLUCAJU NE SME DA IH MALTRETIRA.

Popindragan

26.07.2018 13:40

Kako vi nemate o cemu da pisete

Mirko

26.07.2018 20:44

Treba tako jer se roditelji ne mogu dozvati pameti. Trebali su dati ključeve da se reše zla.