Taksi, taksista
Profimedia.rs
Taksi

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kaže da su im najveći problemi pijane mušterije, koje često odbiju, ili jednostavno nisu u stanju da plate vožnju, kao i oni koji su toliko pijani da ne znaju adresu stanovanja.

– Bezobrazne i pijane mušterije su definitifno najgore, a ono što je meni najstrašnije jeste što ima sve više dece koja iskaču iz svoje sobe kroz prozor, u trenerci i u automobilu se doteruju. To su devojčice od 13, 14 godina, koje posle ponoći bukvalno beže iz kuće – priča taksista.

Kaže da su povraćanja u taksiju i deca koja od alkohola ne mogu ni da izgovore adesu stanovanja svakodnevna pojava, a sve više ima pijanih devojčica. Kaže da gotovo svaki vikend do grada vozi neku devojčicu koja iz kuće izađe pristojno obučena, a zatim se u taksiju presvuče.

– Ni ne skontam šta se dešava, samo vidim kada izađe da to kao da nije ista osoba. Većina njih ispod pristojne haljine ili neke košulje ima neku malu haljinicu ili šorc u kome na kraju izađe. Verovatno da ne bi roditelji videli u čemu je izašla – kaže taksista.

Dodaje da ponekad sam mora da nosi mušterije iz automobila, posebno mlađe, jer oni sami nisu u stanju da dođu do ulaza u kom žive.

– Bilo je slučajeva da drugovi devojku stave u taksi i kažu mi adresu, međutim, nema šanse da ona sama izađe iz auta i dođe do ulaza. Nekoliko puta sam zvonio roditeljima da je preuzmu, ko zna šta bi bilo s njima da ih ostavim onako ispred zgrade – ispričao je taksista.