Sremčica, manijak, hronika, policija
Shutterstock/privatna arhiva
Dečak silovanje seksualno zlostavljanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je produženje pritvora za Elnesa Hujića (19), koji je optužen da je u aprilu ove godine u naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva silovao šestogodišnjeg dečaka. Trenutno mu se sudi u Opštinskom sudu Sarajevo.

Šestogodišnjak je nakon jezivog slučaja, koji je šokirao javnost, bio pod stalnim nadzorom psihologa zbog teških trauma koje je doživeo, dok je Hujić odmah pritvoren.

Dečak je potom sklonjen u kuću ujaka s roditeljima. Dečakov ujak, neposredno nakon što je razotkriven 19-godišnji manijak, dobio je preteći SMS koji je prijavio policiji.

Hujić je na ulici zgrabio nesrećnog dečaka dok se vraćao od nane. Odneo ga je u prostoriju ispod kuće, gde ga je ljubio, strgnuo mu odeću i silovao ga. Šestogodišnjak je sve ispričao majci, koja je slučaj prijavila policiji. Dečaka su pregledali pedijatri i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje. Dete nakon lekarskog pregleda od straha nije smelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smelo da izađe iz automobila. Zbog toga ga je ujak odveo sa majkom svojoj kući.

Izuzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje su inspektori verovali da pripadaju Hujiću, što je i potvrdila istraga. Ubrzo je usledilo podizanje optužnice i suđenje.

Komentari (7)

Denis

22.07.2018 15:03

Ne da ti Bog junace da ti sudim samo 10 minuta

Sreta

22.07.2018 19:17

@Denis - Crko dabogda

Andja

22.07.2018 15:49

Bolesnik zaslužio najgoru kaznu . A i znamo svi kako drugi zatvorenici dočekuju silovatelje a pogotovo pedofile u zatvoru.

Zoran Colic

22.07.2018 20:01

Ovome samo srmtnu! Uzas i strava sta se desava.. I to se zove.PARADA PONOSA... SRAMOTA SRAMOTA..

ccc

23.07.2018 10:21

@Zoran Colic - ne branim homo ljude njihov izbor ali ovi su pedofili i neparadiraju vec se prikrivaju kao da su normalni ljudi ima ih i porodicnih. tako ove samo u celiju i tezak fizicki rad do kraja zivota jer ako ih pustite ponovice delo.

kojo

25.07.2018 10:47

kastracija drvenom maljicom