Nož
profimedia
Nož

profimedia

Ilustracija: profimedia

Inspektori su ga pronašli i stavili mu lisice na ruke u ulici "Mito Hadživasilev Jasmin", a pritisnut dokazima, I.S. je u policiji sve priznao.

Kako su saopštili iz MUP-a, I.S. je 6. juna ove godine oko 11 časova telefonirao svojoj prijateljici R.A. koja je bila u selu Sopot, a potom je taksijem došao po nju i odveo je u selo Begnište. Kada su krenuli ka seoskom groblju, R.A. mu je rekla da je trudna. Čim je to čuo, I.S. je izvadio nož i zabio joj ga u stomak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Osim za pokušaj ubistva, I.S. iz Kavadaraca je osumnjičen i za čak 127 krađa po stanovima u Makedoniji. Gotovo da nije bilo grada u kome nije operisao ovaj vešti lopov, a toliko veliki broj krađa počinio je za svega četiri meseca.

Portparol MUP, Toni Angelovski je rekao da je prilikom pretresa kod osumnjičenog pronađen i oduzet alat kojim je obijao stanove - ključevi i folije za otvaranje blindor vrata, francuski ključ za lomljenje cilindar brava, novac i drugi predmeti.

Sva ta krivična dela I.S. je izvršio u periodu od maja do septembra u više gradova Makedonije. Na isti način, lomljenjem cilindara na bravama ulaznih vrata, on je ulazio u stanove i odande krao pare, zlatni nakit i skupocene predmete. Ukradeno zlato je prodavao u zlatarama u Ohridu i Prilepu.

Tokom dana I.S. je izveden pred sudiju u predhodnom postupku u Sudu u Velesu.

Komentari (2)

TANJA

23.09.2018 00:08

Zena koja je vodila ljubav sa njim morala je znati sa kim ima posla.Preko 100 kradja.Zasto je vodila ljubav sa ovakvim profilom coveka?Za trudnocu je sama kriva.Pametna zena sa ovakvima ne ulazi u odnose.

Njata

23.09.2018 10:11

@TANJA - Takvi ljudi kao ti sto mnogo pametuju obicno dobiju opomenu od onog gore i to vrlo, vrlo bolnu.