Lopov Provalnik Razbojnik
Shutterstock
Lopov Provalnik Razbojnik

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Brzom akcijom identifikovani su, lišeni slobode i privedeni nadležnom tužiocu R.L. (20) i K.K. (23), oba iz Skadra, Republika Albanija, zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojnička krađa i krađa na štetu N.Lj. Oni su, kako se sumnja, nekoliko sati pre hapšenja, ušli u kuću oštećenog i izvršili premetačinu i otuđili novac. Nakon toga oni su napustili kuću kojom prilikom je oštećeni N.Lj. pokušao da ih zaustavi a oni su mu, sumnja se, zadali nekoliko udaraca u predelu glave i dali se u bekstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

U isto vreme kada i Albanci uhapšen je I.M. (37) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa. On je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva demolirao spoljnu jedinicu klima uređaja na jednom objektu a u nameri da je odnese sprečili su ga policijski službenici koji su ga uočili tokom vršenja krađe.

Nadležnom tužiocu za maloletnike podnet je poseban izveštaj kao dopuna krivične prijave prethodno podnete protiv nepoznatog počinioca, protiv S.P. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je na štetu S.R. počinio krivično delo krađa. On je, sumnja se, iskoristio nepažnju oštećene i iz vozila otuđio novčanik nakon čega se drugim vozilom udaljio u nepoznatom pravcu. Postupajući odmah po prijavi, policijski službenici su zaustavili vozilo u kojem se nalazio S.P. i pretresom ovog lica pronašli ukradeni novčanik, koji je vraćen vlasnici.