Zorana Mihajlović
Alo/Marko Metlaš
Zorana Mihajlović

Alo/Marko Metlaš

Zorana Mihajlović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Ekipa „Alo!“ spazila je prošlog petka ministarku Zoranu Mihajlović kako maltene trčećim korakom dolazi do jednog poznatog studija blizu Slavije u kojem se, između ostalog, sprovode najsavremenije metode podmlađivanja lica, ali i tela.

Ulica kojom se dolazi do te ordinacija, u kojoj radi jedna čuvena doktorka, bila je tog dana raskopana, automobilom nije moglo da se prođe, ali to nije sprečilo ministarku da odustane od svog plana, pa je pešačila kroz blato koje se stvorilo zbog kiše.

Kada smo je upitali da li je odlučila da osveži svoje lice i malo se podmladi, ona nam je priznala da nije tamo išla zbog toga, kao i da za te svrhe ide u drugi salon.

- Pojma nemate, ja tamo idem na pilates, i to dva puta nedeljno! Na trećem spratu imaju fitnes i to možete da proverite. Nikad nisam bila kod njih na tretmanima podmlađivanja - počela je da nam objašnjava ministarka, pa nastavila:

- A što se tretmana podmlađivanja tiče, idem na drugo mesto, moja dobra prijateljica ima salon, pa idem kod nje, a volim i dobre maske.

Ona je nedavno u jednom intervjuu rekla i da joj je fizički izgled mnogo bitan, da je uvek volela da se sređuje i lepo izgleda, još od srednje škole.

- Meni dolazi prijateljica svakog jutra da me šminka, svaki drugi dan idem kod frizera. Ja to javno priznajem, zato što svaki dan imam nešto važno i volim dobro da izgledam. Po ceo dan sam na poslu i kad tako ne bih radila, do pet po podne ne bih ličila ni na šta. Zato se detaljno spremam za posao, a kad dođem sređena, može da bude šta god - navela je ona.

„Alo!“ je nedavno pisao da ministarka voli skupe torbe i garderobu, a najnovija saznanja se takođe uklapaju u priču da ne žali novca ni kad je reč o lepoti.

 

 

Komentari (16)

Цицка

26.07.2018 09:48

Свако има неки фетиш за шта не жали да да новац , некоме су то торбе, некоме купаћи костими, некоме наочари али зато за нешто друго не обраћа много пажње , у детаљима је и шмек , можда је најважније на жени баш то добра фризура , мада мислим да њој треба другачија фризура , добре ципеле , она носи равне треба јој мала штиклица , на гардеробу не треба да баца новац јер је буцмаста тако да не вреди ни макс мара не помаже , треба добре наочаре да има и да косу још скрати са другачијим на челу прам

Nekooo

26.07.2018 11:41

@Цицка - Ne lupaj gluposti. Nisu samo mršavi privlačni bar ne velikom broju ljudi, a nije ni merilo lepote. Možda bi svoje frustracibe mogla da leči čitanjem, učenjem i novim tehnikama a ne kompleksima

Sneki

26.07.2018 10:58

Pa naravno kad drzava placa tj gradjani. Iz gladnih usta se odvaja da doticna ima ogromnu platu kako bih nosila skupocene stvari, radila na sebi a ko sljivi gradjane oni su skroz nebitni. Zalosno ko je sve na vlastima verujem da se nasi preci u grobu prevrcu zbog ovoga.

jelka

26.07.2018 11:51

Sminkera pod hitno da promeni, prijateljica koja je sminka veze nema posto nezna razliku izmedju vecernje i dnevne sminke.

Baschelik

26.07.2018 13:57

@jelka - Treba da promeni i radno mesto

Milica

26.07.2018 15:23

@jelka - Ma kakva prijateljica...to da ne bi ispalo da je placa. Da, sve neki prijatelji rade za dzabe.

The Bole

26.07.2018 19:23

@jelka - Ne znaš ni ti pravopis, što je mnogo gore

čudno li je

26.07.2018 14:57

Ništa protiv ulepšavanja i lepote.I bez obzira na put,blato dami očigledno nije bilo teško da ide.Ja je pitam zašto tako ne obilazi i divlja gradilišta po Bg i da li zna kako se izdaju gradjevinske dozvole?I ne samo u Bg već i unutrašnjosti.Sve to znaju njeni bliski saradnici.

Eureka

26.07.2018 15:01

Disktetna šminka gospođo ministarka ,ugledajte se na evropske političarke

TANJA

26.07.2018 16:41

NECE TO NJOJ POMOCI.NEMA STILA U OBLACENJU.NIJE ZGODNA I SARMANTNA.ALI IZGLED JE NEBITAN.BITNO DA JE ONA U UDOBNOJ FOTELJI I DA PRIMA OGROMNU PLATU.DOK DRUGI RADE ZA 25 000 NEKI IMAJU PREVISOKE PLATE.KOJE NEMAJU GDE DA POTROSE.MINIMALCE POVECATI.PREVISOKE PLATE SMANJITI.

Teramaja

26.07.2018 18:16

Ne razumem kome se pravda Zorana. Ona je slobodan građanin ove zemlje i ako ima para za podmlađivanje neka ide. Zamisli kad bi neko napao prosečnu srpkinju što ide kod frizera! Budalaština ili muškarca što vozi auto kod mehaničara ili ide u teretanu. Stvarno nemamo drugih problema...

Zizi

26.07.2018 20:15

Ali kako sve to sa 100hiljada plate

Siki

26.07.2018 21:15

Dodjite gospodjo Zorana u Vojvode Vlahovica kad padne kisaXdsec

Mb

26.07.2018 21:33

U drzavnoj improcizaciji, neskolovana i nestrucna na funkciji koju obavlja, nemocna da uredi republicku i gradsku administraciju, neuka u radu i suzbijanju gradjevinskog kriminala i imovinskog kriminala u Beogradu i republici, prima platu, teče joj staz, i ne mora da radi vec je dovoljno da se pojavi na poslu, a potom svrlja po gradu ili zgradama. To tako funkcionise u samoupravljanju iz1974 godine, pa se sprovodi i gotovo pola veka kasnije.

Persida

27.07.2018 08:18

Kad može Seka Aleksic da šeta tašne od nekoliko desetina hiljada dolara može i naša ministarka,radna,vredna ,odgovorna a za u inat zlobnici veoma pristojno izgleda.

Цицка

27.07.2018 08:21

Мене више мучи од онога што Зорана воли а воли као и свака жена све што је лепо, једна рупа, то није рупа то је кратер који може не само да изазове велику несрећу већ и да упропасти аутобус или неко друго возило ако се одвали . Та велика рупа налази се тачно на ћошку где скреће аутобус 17, 45, 83, 73 из Земуна за Нови Београд код парка са те стране где је парк , РУПА ЈЕ ОГРОМНА ИДИТЕ ДА ЈЕ ПОГЛЕДАТЕ , ne deluje da je toliko velika spolja ali odvojte vreme i pogledajte.